Ajutor - Licitatii si Anunturi

Licitatii si Anunturi online
Licitatii si Anunturi - Minim.ro
(Simboluri:

L

=Licitatii  

A

=Anunturi)
 
1 EUR 4.4567 lei | 1 USD 3.2960 lei     (Istoric curs valutar BNR)

|

Licitatii si Anunturi Licitatii si anunturi - RSS

|

Licitatii Licitatii - RSS

|

Anunturi Anunturi - RSS

|
 
 

Ajutor

1.1 Cum sa va inregistrati
  Inregistrarea este simpla si dureaza doar cateva minute.
Pentru a incepe procesul de inregistrare, apasati pe butonul de INREGISTRARE.
Urmatorul pas este sa completati cu informatiile cerute toate campurile; in cazul in care omiteti unul din campuri, veti primi mesaj de eroare.
Apasand butonul "Inregistrare" din josul paginii, veti fi directionat catre pagina de confirmare.
1.2 Cum sa vindeti
  Imediat dupa ce va inregistrati, veti putea sa vindeti obiecte prin intermediul site-ului Minim.ro.
Primul pas este sa apasati pe butonul "VINDETI" si veti fi redirectionat catre pagina unde veti putea selecta categoria principala si subcategoria pentru produsul sau serviciul pe care doriti sa-l vindeti. Nu puteti adauga un produs direct intr-o categorie, produsul trebuie adaugat intr-o subcategorie.
Al doilea pas consta in stabilirea conditiilor in care va avea loc licitatia / anuntul, metodele de plata, adaugarea uneia sau mai multor imagini si a unui fisier video, tipul licitatiei (ex: Cumpara acum!, Pret rezervat), durata licitatiei.
Pretul rezervat este cel mai mic pret pe care vanzatorul il accepta pentru a vinde acest produs. Daca oferta dumneavoastra este mai mica decat acest pret, nu veti putea castiga licitatia. Daca in timpul licitatiei pretul oferit este mai mare decat acest pret rezervat, mesajul pe care il veti vedea va fi "Pret rezervat atins".
1.3 Cum sa licitati
  Daca ati descoperit un produs pentru care ati vrea sa licitati, puteti sa o faceti foarte rapid si usor respectand urmatorii pasi:
(1) Daca nu sunteti inregistrat, puteti sa va inregistrati.
(2) Mergeti in pagina de licitatiei
(3) In partea de jos a paginii veti vedea o casuta in care veti putea scrie pretul dorit.
(4) Licitati, avand grija sa licitati peste suma minima solicitata.
(5) Apasati pe butonul "Liciteaza"
(6) Dupa confirmarea pretului veti fi instiintati daca aveti cel mai buna oferta. Daca nu ati aveti cea mai mare licitare, se va afisa care este cel mai mare pret oferit de un alt cumparator, avand posibilitatea de a introduce un nou pret.
1.4 Ce este "Zona Membrilor"
  Zona Membrilor este pagina dvs. de utilizator minim.ro si este impartita in mai multe subsectiuni:

1.5 Ce este licitatia olandeza
  La o licitatie olandeza se pot oferi spre vanzare mai multe produse identice. Cumparatorul va introduce un pret maxim pe care il poate plati pentru acel produs precum si numarul de produse pe care doreste sa le cumpere. Cumparatorul care are la sfirsitul licitatiei cel mai mare pret va primi la sfirsitul licitatiei numarul de produse pe care le-a licitat iar celorlalti cumparatori le vor reveni restul de produse din numarul toatal initial. Cumparatorii pot licita de mai multe ori pentru acelasi produs.
1.6 Ce sunt comentariile
  Dupa ce o licitatia s-a incheiat atat vanzatorul cat si cumparatorul pot lasa comentarii unul pentru celalalt.
Odata cu comentariul despre partener puteti aprecia si tranzatia ca fiind Pozitiva, Negativa sau Neutra, iar aceste comentarii se inregistreaza utilizind butonul "Comentarii". Comentariul este unic iar dupa editarea si salvarea lui nu mai poate fi modificat.
Este recomandat sa folositi comentarii cat mai clare si concise. Totodata este important sa cititi comentariile lasate de alti utilizatori pentru acel vanzator/cumparator.
Totodata, aveti posibilitatea de a trimite si un raspuns la un comentariu, ca un "drept la replica" vis-a-vis de comentariul primit.
Administratorii Minim.ro isi rezerva dreptul de a opera modificari asupra comentariilor si raspunsurilor considerate necivilizate.
1.7 Ce inseamna urmarirea licitatiei
  Acesta optiune va permite sa supravegheati indeaproape anumite licitatii, fara a fi obligat sa licitati, putand urmari in orice moment desfasurarea acestora.
1.8 Ce sunt obiectele dorite
  Pe site-ul Minim.ro puteti adauga si anunturi de cumparare, iar daca doriti sa achizitionati un anumit produs, adaugati un anunt de cumparare.
Toti vanzatorii sau ofertantii ce au un obiect similar de vanzare va vor putea oferi acel produs, dumneavostra alegand care oferta vi se potriveste.
Acest sistem aduce timp liber pentru dvs., nemaifiind nevoie sa studiati toate licitatiile dintr-o categorie, iar pentru vanzatori aduce un nou potential client, atragandu-va atentia asupra obiectelor lor. Sfatul echipei Minim.ro este sa folositi acest sistem, a fost conceput pentru a gasi dumneavostra mai usor obiectul dorit si pentru vanzatori de a gasi noi potetiali cumparatori si de a face o comparatie cu preturile produselor oferite dvs. de catre alti utilizatori, analiza ce va duce la o oferta mai buna, si deci un "Pret Minim pentru dumneavoastra!".

Glosar termeni

Licitatia este o vanzare catre cel care ofera pretul cel mai mare, sau o cumparare de la cel care isi ofera marfa la pretul cel mai mic.

Site provine din expresia engleza web site si desemneaza o grupa de pagini web multimedia (continand texte, imagini fixe, animatii s.a.), accesibile in Internet, de obicei pe o tema anume, si care sunt conectate intre ele prin link-uri.

Plasare oferta = Propunere facuta de o persoana altei persoane pentru vanzarea-cumpararea unor marfuri