Politica de confidentialitate - Licitatii si Anunturi

Licitatii si Anunturi online
Licitatii si Anunturi - Minim.ro
(Simboluri:

L

=Licitatii  

A

=Anunturi)
 
1 EUR 4.4567 lei | 1 USD 3.2960 lei     (Istoric curs valutar BNR)

|

Licitatii si Anunturi Licitatii si anunturi - RSS

|

Licitatii Licitatii - RSS

|

Anunturi Anunturi - RSS

|
 
 

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate a datelor personale

Intimitatea dumneavoastra este un lucru foarte important pentru Minim.ro si puteti fi sigur ca modul de protejare a confidentialitatii datelor este mentinut la standarde inalte.
Minim.ro aduna date despre utilizatorii care acceseaza acest site in doua moduri:

- date pe care utilizatorii le trimit de bunavoie, voluntar;
- informatii anonime prelucrate automat.

Informatiile voluntare sunt informatiile oferite de utilizatori la crearea unui cont pe Minim.ro. Acestea includ numele, adresa, numerele de telefon precum si alte date personale ale utilizatorului. Aceste date sunt protejate prin parola pe care utilizatorul o alege la crearea contului. Schimbarea parolei se poate face oricand, de oricate ori considerati necesar pentru o protectie efectiva a acestor date. Daca nu mai aveti control asupra parolei, pierdeti controlul asupra informatiilor dumneavoastra si puteti suporta consecintele unor actiuni interpretate ca fiind ale dumneavoastra.

Informatiile anonime sunt informatii colectate automat si ele se refera la navigatorul de Internet folosit, ora intrarii in site-ul nostru, categoriile cele mai vizitate si alte informatii colectate prin "cookies". "Cookies" sunt fisiere mici de date ce sunt stocate in hard-discul computerului dumneavoastra si care nu interfereaza in nici un fel cu functionarea optima a acestuia.
Informatiile anonime nu sunt legate in nici un fel de informatiile personale aflate pe serverele noastre.

Minim.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Forum public

Acest site foloseste un forum pentru utilizatorii sai. Va rugam sa retineti ca orice informatii oferite de dumneavostra in acest forum devin informatii publice si va atentionam sa dezvaluiti cu precautie datele dvs. personale.

Acest site contine legaturi catre alte site-uri. Minim.ro nu este responsabil pentru politicile de confidentialitate sau continutul acestor site-uri.

Prezenta politica de confidentialitate se poate modifica oricand, fara o notificare prealabila din partea Minim.ro.