Business Magazin - Licitatii si Anunturi

Licitatii si Anunturi online
Licitatii si Anunturi - Minim.ro
(Simboluri:

L

=Licitatii  

A

=Anunturi)
 
1 EUR 4.4567 lei | 1 USD 3.2960 lei     (Istoric curs valutar BNR)

|

Licitatii si Anunturi Licitatii si anunturi - RSS

|

Licitatii Licitatii - RSS

|

Anunturi Anunturi - RSS

|
 
 
Acasa  « Stiri  « Business Magazin

Business Magazin

Minim.ro - Licitatii si Anunturi Gratuite - citat in "Business Magazin"!
In continuare va prezentam articolul din Business Magazin:

"Cine da mai mult?
Victoria Bidea

Produsul: o colectie de viniluri, single-uri si cd-uri. Suma ceruta: 3 milioane de dolari. Locatia: eBay.com. Adjudecat pentru 3.002.150 de dolari. Cu aceasta suma, eBay a inregistrat inca un record in ceea ce priveste sumele licitate, dupa cel de 4,9 milioane de dolari, cu cat s-a adjudecat un avion Gulfstream II. Pana unde pot ajunge licitatiile online?

Paul Mawhinney este exemplul unui om simplu care a devenit milionar in dolari prin vanzarea colectiei sale de muzica pe site-ul de licitatii online eBay.com. Colectia includea peste un milion de albume pe vinil, 1,5 milioane de single-uri si 300.000 de CD-uri. Colectia a fost achizitionata de un singur cumparator, care a platit putin peste suma ceruta de Mawhinney de 3 milioane de dolari. Cel care si-a adjudecat muzica lui Mawhinney a transferat deja 300.000 de dolari, iar o banca a confirmat ca acesta are suficienti bani pentru a cumpara intreaga colectie. Mawhinney este unul dintre zecile de milioane de oameni din toata lumea care cumpara sau vinde ceva prin acest sistem de licitatii online. Succesul eBay i-a facut pe multi sa imprumute reteta, in speranta ca vor gusta si ei o parte din faima si banii site-ului american.

eBAY-UL ROMANESC

[...]

Utilizatorii romani au la indemana mai multe site-uri romanesti de licitatii.

Okazii.ro
Este cel mai mare site de licitatii online si tinteste sa atinga o cota de piata de 10% in viitorul apropiat. A fost infiintat in anul 2000 de Netbridge, oferindu-le romanilor un magazin virtual in care puteau sa cumpere si sa vanda fara restrictii de locatie sau de timp.

Aukro.ro
A fost lansat in 2007 de Tiger Global Management si Wouwer Investerin?gen, doua fonduri de investitii care au cumparat companiile online eJobs si Neogen. Un avantaj al acestui site este acela ca o persoana poate folosi contul de utilizator pentru a vinde sau a cumpara bunuri de pe oricare alt site al proprietarului QXL din Bulgaria, Cehia, Eusia, Ukraina, Ungaria si Polonia. Pe aceste piete vanzatorul trebuie sa plateasca un comision intre 0,4% si 0,5% din valoarea tranzactiei.

Minim.ro
Este un alt site de licitatii online, lansat in 2005 de Adrian Stan, care a facut acest site pentru ca cel pe care il folosea nu ii oferea prea multe optiuni. Utilizatorii Minim.ro sunt in general tineri sub 30 de ani si bucuresteni, in cea mai mare parte. Cea mai mare suma licitata pe acest site a fost de 2.300.000 de euro, pretul de pornire pentru licitarea unei fabrici din Bucuresti.

[...]"

 

Data: 07.04.2008

Nota: Stire preluata din varianta anterioara a site-ului Minim.ro (versiunea 1.0)

Toate stirile